Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Засновник херсонського підприємства задекларував 7,5 мільйонів дивідендів

, опубліковано 10 квітня 2014 о 09:13

Саме такий рекорд встановив керівник херсонського підприємства, який у  2014 році задекларував 7,5 млн.грн. доходу у вигляді дивідендів, а місцева казна поповнилася на 366 тис.грн. податку на доходи фізичних осіб. Серед інших рекордсменів нашої області по декларуванню доходів більше 1 млн.грн. - херсонець, який отримав 1,2 млн.грн. доходу за виграш у лотерею та двоє мешканців м.Херсона, які отримали 2,0 млн.грн. та 2,3 млн.грн. статків за минулий рік, з яких дохід від продажу нерухомого майна склав 1,2 млн.грн.  та 1,4 млн.гривень.

Значні суми доходу задекларовані громадянами, які в 2013 році продавали нерухоме майно - 86 декларацій на суму 16 млн.грн. А 153 фізичні особи подали декларації про отримані доходи від надання в найм житла, сума таких доходів склала понад 780,0 тис.гривень.

«Результати першої половини деклараційної кампанії яскраво свідчать про зростання рівня громадянської свідомості до добровільного процесу чесно декларувати доходи та не приховувати свій успіх, свідчать про справжню економічну зрілість суспільства та громадян країни», – зазначив заступник начальника головного управління Міндоходів у Херсонській області Валерій Шмурянов.

 Деклараційна кампанія триває до 1 травня 2014 року, форму податкової декларації про майновий стан і доходи та Інструкцію щодо заповнення податкової декларації про майновий стан і доходи можна переглянути на офіційному веб- порталі Міністерства доходів і зборів України за посиланням http://minrd.gov.ua/zakonodavstvo/podatkove-zakonodavstvo/nakazi/62986.html.