Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Скадовській ОДПІ пройшла акція «Всеукраїнський день відкритого декларування»

опубліковано 09 квітня 2014 о 12:58

Сплата податків у цілому світі є питанням престижу та честі. Тому декларувати свої доходи та у повному розмірі сплачувати податки необхідно, бо змінити життя людей на краще можливо, лише маючи стабільний і наповнений бюджет.

8 квітня 2014 р. фахівці Скадовської ОДПІ в Центрах обслуговування платників провели акцію «День відкритого декларування» з метою інформування громадян про умови декларування доходів та майнового стану, а також термінів подання декларацій.

Під час акції податківці вручали друковану продукцію – брошуру «Декларування доходів громадян», роз’яснювали про особливості деклараційної кампанії,  способи подання декларації про майновий стан і доходи. Присутні дізналися про можливість подання декларації про отримані доходи в електронному вигляді, про «Єдиний кабінет платника податків» та інші сервіси.

Учасникам заходу сподобався такий незвичайний спосіб привернути увагу до важливості та необхідності декларування доходів. Вони залюбки брали агітаційну продукцію та дякували за корисну та своєчасну інформацію.

«Під час цьогорічної кампанії декларування, фахівці Скадовської ОДПІ орієнтуються на партнерські взаємовідносини з платниками податків, добровільність сплати і створення умов, які гарантують рівень обслуговування платників на належному якісному рівні» — зазначив начальник Скадовської ОДПІ Ігор Кузьмін.