Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

До Всеукраїнської тематичної акції «День відкритого декларування» долучився кожен податківець Берислава

опубліковано 09 квітня 2014 о 16:03

В рамках Всеукраїнської тематичної акції «День відкритого декларування», податківці Бериславського відділення Новокаховської ОДПІ 8 квітня провели кампанію по розповсюдженню буклету «Я декларую свої доходи тобі, Україно! та брошури «Декларування доходів громадян» серед мешканців району.

В цей день усі податківці були залучені до проведення акції. Кожному відвідувачу відділення спеціалісти вручали друковану продукцію та дякували за своєчасно сплачені податки та свідомий крок у декларуванні доходів, надавали роз’яснення.

Також, до акції долучилися і волонтери. Сьогодні – це члени первинної організації місцевого осередку пенсіонерів Бериславського району, а ще учора - податківці. Із особливим ставленням вони зверталися до перехожих міста Берислава з роз’ясненнями про декларування доходів громадян. Виявився дуже приємний факт – усі, хто взяв участь в акції, знає про деклараційну кампанію, або чув про неї. Навіть, зустрілися і такі, яким вже доводилося декларувати власні доходи та сплачували податок на користь України!