Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про нюанси кампанії декларування на семінарі у місті Херсоні

опубліковано 16 квітня 2014 о 15:09

Днями, фахівці ДПІ у м. Херсоні провели черговий семінар для представників бізнесу та громадян міста. Захід було присвячено обговоренню питань останніх змін податкового законодавства, декларуванню доходів громадян та актуальним питанням з оподаткування податком на доходи фізичних осіб.

Відкриваючи семінар, начальник ДПІ у м. Херсоні Сергій Олефіренко зазначив, що незмінним напрямом роботи органів доходів і зборів є розвиток партнерських відносин з громадянами та бізнесом, надання якісних адміністративних послуг платникам податків та зборів і, як результат, забезпечення наповнення дохідної частини бюджету.

Надалі перед присутніми виступили безпосередньо фахівці ДПІ, які вже більш детально розповіли про зміни в податковому законодавстві відповідно до Закону України „Про запобігання фінансової катастрофи та створення передумов для економічного зростання в Україні”, про переваги електронної звітності та про податкові нюанси декларування доходів громадян.

Після, слово взяла представник ГУ Пенсійного фонду України в Херсонської області Лариса Кривошей, яка коротко розповіла про зміни, що торкнулися пенсійного законодавства України.

Наприкінці зустрічі присутні мали можливість в індивідуальному порядку проконсультуватися у спеціалістів та отримати примірники Вісника „Міністерства доходів і зборів України”.