Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Херсонці вже задекларували понад чверть мільярда доходів

, опубліковано 29 квітня 2014 о 09:13

За останніми оперативними даними вже  20,8 тисяч херсонців прозвітували про свої минулорічні статки до податкової служби. Сума задекларованого ними доходу перевищує 268 мільйонів гривень, - повідомив заступник начальника ГУ Міндоходів у Херсонській області Валерій Шмурянов.

За попередніми розрахунками, після сплати декларантами визначених податкових зобов’язань з ПДФО, місцеві бюджети отримають додатково понад 11 мільйонів гривень надходжень.

Найбільші суми задекларували херсонці, які отримали 96 млн.грн. доходу від спадщини та 33 млн.грн. від продажу нерухомого майна. Іноземні доходи в сумі 0,4 мільйона гривень задекларували 23 мешканця області.

У процесі подання податкової декларації більшість громадян області віддавала перевагу безпосередньому спілкуванню зі спеціалістами центрів обслуговування платників податків. Разом з тим, 25 платників податків Херсонщини подали декларації в електронному форматі.

Нагадаємо: строк подання декларації про доходи спливає 30 квітня 2014 року. До послуг херсонців спеціальний сервіс на єдиному веб-порталі Міндоходів «Декларування оnline».