Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На фініші декларування перемагають херсонські аграрії

опубліковано 30 квітня 2014 о 09:34

Станом на 25 квітня поточного року від громадян Херсонщини до органів Міндоходів області надійшло 20,8 тис. декларацій про майновий стан і доходи, отримані протягом минулого року.

З них 18,8 тис. декларацій, або 90% від загальної кількості надали  мешканці сільської місцевості нашої області. Херсонські аграрії задекларували дохід від продажу сільськогосподарської продукції в сумі 31 млн.грн., що перевищує минулорічний рівень у 1,5 рази. А бюджети місцевих громад додатково отримають 4,6 млн.грн.

За словами заступника начальника ГУ Міндоходів у Херсонській області Валерія Шмурянова, така активність громадян Херсонщини підтверджує  зростання рівня свідомості до добровільного процесу чесно декларувати доходи та є показником справжньої економічної зрілості суспільства та кожного громадянина.

Більш детальну інформацію та консультації по заповненню Декларації можна отримати в Центрах обслуговування платників податків територіальних органів ГУ Міндоходів у Херсонській області за місцем Вашої реєстрації.

Чекаємо  на Вас до 1 травня 2014 року.