Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Центр обслуговування платників Нововоронцовської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі

опубліковано 28 вересня 2023 о 10:32

Адреса: 74200, Херсонська обл., Бериславський р-н, смт Нововоронцовка, вул. Суворова, 2

Контактний телефон, за яким можна отримати консультацію: +38 097 154 41 87

Графік роботи: 

Понеділок - четвер з 8 год. 00 хв. до 17 год. 00 хв.; 

п’ятниця з 8 год. 00 хв. до 15 год. 45 хв.. 

Перерва з 12 год. 00 хв. до 12 год. 45 хв.

Вихідні дні: субота та неділя.

Під час повітряної тривоги обслуговування платників припиняється.

Надання адміністративних послуг, інші функції сервісного обслуговування здійснюється незалежно від місця обліку платника податків.

Тимчасово ЦОП Нововоронцовської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі надає лише інформаційну підтримку з питань, що належать до повноважень органів ДПС.

Альтернативні локації отримання адміністративних послуг та перелік адміністративних послуг, що надаються Головним управлінням ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

Контактні дані Нововоронцовської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі (до 24 лютого 2022 року)

Перелік адміністративних послуг, що надаються Головним управлінням ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі (втратив актуальність 24 лютого 2022 року)