Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Платники Херсонського управління отримали 16738 послуг

опубліковано 29 травня 2020 о 09:27

За січень – квітень цього року фахівці Центрів обслуговування платників Херсонського управління Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі надали 16738 адміністративних послуг, із них 2021 – в електронній формі .

Найзатребуванішою традиційно залишається послуга з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки. Всього з початку року надано 4983 таких послуг або 30,3% від загальної кількості наданих у ЦОП адміністративних послуг.

Серед значимих були також послуги з видачі відомостей із Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків, а також реєстрації платника єдиного податку, яких з початку року надано 2765 (16,8%) та 2015 (12,3%) відповідно.

Наразі, у зв’язку із запровадженням в Україні карантину, вхід до Центрів обслуговування платників Херсонського управління Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі обмежено. Приймання звітності здійснюється виключно дистанційно, зокрема, за допомогою сервісу «Електронний кабінет» (https://cabinet.tax.gov.ua) або поштового зв`язку.

Звертається з проханням замість паперових документів користуватись сервісом «Електронний кабінет», який цілодобово працює в режимі реального часу. Вхід до нього можна здійснити з будь-якого гаджету – з планшету, комп’ютеру або смартфону.

У такий спосіб ви не лише зменшите фінансові та часові витрати на листування, а й сприятимете поліпшенню екологічного стану України.