Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Азовському узбережжі 285 нових підприємців

опубліковано 29 липня 2020 о 08:29

За червень - липень цього року зареєстрували підприємницьку діяльність та стали на податковий облік 285 нових суб’єктів господарювання - платників єдиного податку. Таку інформацію повідомили спеціалісти Генічеського управління Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

З них власну справу започаткували 229 підприємців у Генічеському районі, 40 платників поповнили ряди новотроїцького бізнесу. Ще 11 суб’єктів господарювання поповнили бізнес - спільноту Іванівського району.

Також податківці відстежують позитивну динаміку процесів легалізації найманої праці у всіх підпорядкованих районах. У червні підприємці оформили офіційні трудові відносини з 1294 найманими працівниками. З них у Генічеському - 877 громадян, Новотроїцькому - 217, Нижньосірогозьському районі -107, Іванівському районі - 93 особи.

Такою стала результативна робота податківців району, представників органів місцевого самоврядування та фахівців Держпраці у питаннях легалізації діяльності фізичних осіб - підприємців, які використовують неоформлену найману працю.

Податківці та представники інших державних органів Генічеського району націлені на продовження активної співпраці у цьому напрямку, аж допоки у районі не залишиться жодного несвідомого бізнесмена - роботодавця, який нехтує питаннями  офіційної реєстрації підприємницької діяльності та легального працевлаштування найманих працівників.