Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Новокаховчанам про бізнес та заробітну плату

опубліковано 03 серпня 2020 о 08:46

Сьогодні спеціаліст  Новокаховського управління Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та  м. Севастополі Галина Ющенко взяла участь у черговому моніторинговому обстеженні роботодавців м. Нова Каховка з питань легалізації підприємницької діяльності та трудового законодавства.

Під час інформаційного рейду представники робочої групи роз’яснювали підприємцям законодавчі вимоги податкового законодавства щодо ведення бізнесу та належного оформлення найманих працівників, виплати заробітної плати не нижче мінімально встановленого законодавством рівня. Також бізнесмени отримали друковану продукцію – листівки та пам’ятки, які знадобляться їм у практичній роботі.      

Легалізація трудових відносин і заробітної плати є одним з найважливіших питань, вирішення якого має безпосередній вплив на добробут держави і кожного окремого українця. Адже через тіньовий ринок зайнятості держава втрачає мільйони гривень несплачених податків, а громадяни позбуваються законних соціальних гарантій.