Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Каланчаку радилися щодо наповнення бюджету

опубліковано 04 серпня 2020 о 08:43

Вчора в Каланчацькій РДА відбулася нарада щодо наповнення місцевого бюджету. Захід відбувся під головування очільника району Олега Онуце, за участю начальника Каланчацької державної податкової інспекції Дмитра Ковальова та представників органів місцевого самоврядування.

Основним питанням для обговорення було стягнення накопиченого громадянами податкового боргу із земельної плати. На початок липня сума цього боргу сягнула понад один мільйон гривень.

Під час зустрічі Дмитро Ковальов ознайомив із сумами боргу з місцевих податків і зборів по кожній селищній та сільській раді. Розповів про можливість недіючих підприємців та осіб, які провадять незалежну професійну діяльність, анулювати накопичені суми заборгованості з єдиного соціального внеску за період з 01.01.2017 по 03.06.2020.

Також податківець акцетував увагу присутніх на тому, що унікальний шанс розпочати новий бізнес без боргів підприємці мають використати до кінця цього літа та закликав підприємців не зволікати з поданням відповідних заяв та документів.

Нарада відбулася в діловій, невимушеній та робочій атмосфері. За її результатами було напрацьовано ряд рішень та пропозицій, спрямованих на погашення податкового боргу та наповнення бюджетів усіх рівнів.