Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Херсонщині акцію «Звітуй дистанційно - дій професійно!» підтримала влада Іванівського району

опубліковано 13 жовтня 2020 о 09:38

Як заявив Президент України Володимир Зеленський, наступний рік стане початком створення цифрової держави. Наразі в Державній податковій службі України діє низка електронних сервісів: Е-ПДВ, Е-Субсидія, Е-кабінет, Е-прозорро, Програмні РРО, Повернення переплат. Також спільно з Міністерством цифрової трансформації здійснюється участь в сервісах Е-малятко та ID14. На Херсонщині податківці ініціювали інформаційно – просвітницьку акцію «Звітуй дистанційно - дій професійно!».

Одними з перших до заходу долучилися представники громадськості, бізнесу та органів місцевого самоврядування Іванівського району.

Учора начальник Іванівської ДПІ Уляна Москалик теоретично і практично ознайомила представників місцевої влади з процесом отримання електронного цифрового підпису. Зокрема, голова Іванівської ОТГ Віктор Дебелий та начальники відділів ОТГ потренувались у заповненні заяви для отримання електронного цифрового ключа, дізналися про переваги е-підпису та надання звітності в електронному вигляді. Всі присутні отримали від податківців тематичні пам’ятки та інформаційні листівки.

Податківці району наполегливо працюють над формуванням комп’ютерних навичок надання податкової звітності в електронному вигляді серед різних категорій платників податків та особливого новостворених підприємців.