Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Добробут громади залежить від кожного

опубліковано 26 лютого 2021 о 08:19

Днями до кампанії декларування доходів, отриманих у 2020 році, долучилася заступник голови Новотроїцької селищної ради Світлана Хлуплянець, яка завітала до Новотроїцької ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, щоб виконати свій громадянський обов`язок та задекларувати свої доходи за 2020 рік

«Звітувати про свої доходи та своєчасно сплачувати податки – це конституційний обов’язок кожного громадянина, який прагне жити у заможній країні, де належним чином фінансуються медичні установи, освітні заклади, будуються дороги, виділяється достатня кількість коштів на пенсійні виплати. Від рівня сумління кожного з нас залежить розвиток соціальної сфери громади держави, її майбутнє», – зазначила Світлана Хлуплянець.

Отже, кожен свідомий громадянин має розуміти не лише зобов’язання держави перед ним, а й сумлінно виконувати свої обов’язки, одним із яких є подання податкової декларації про майновий стан і доходи.

Новотроїцька ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі висловлює вдячність громадянам, які своєчасно задекларували свої доходи, а також нагадує, що деклараційна кампанія триває до 30 квітня.