Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Новій Каховці провели рейд із легалізації бізнесу

опубліковано 26 лютого 2021 о 08:49

Днями спеціалісти Новокаховської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі взяли участь у рейді з питань легалізації підприємництва.

Під час рейду податківці роз’яснювали громадянам особливості ведення бізнесу, сплати відповідних податків, оформлення найманих працівників і виплати заробітної плати, надання податкової звітності в електронному вигляді та сервіс «InfoTAX», за допомогою якого через месенджери Telegram та Viber платники податків мають можливість отримувати багато корисної та цікавої інформації.

Дізналися новокаховчани й про нюанси деклараційної кампанії, цьогорічне гасло якої «Працюй, декларуй, будуй громаду твоєї мрії» влучно втілює в собі основні цілі й принципи декларування доходів громадянами.

На завершення заходу платники податків мали змогу не лише отримати кваліфіковані відповіді фахівців податкової служби на свої запитання, а й отримали друковану продукцію.

Варто зазначити, що саме легалізація підприємницької діяльності та робочих місць, підвищення рівня заробітної плати є підґрунтям для поліпшення добробуту населення та своєчасного наповнення місцевого бюджету м. Нової Каховки.

Підписуйтесь на офіційну сторінку ДПС у Facebook – дізнавайтеся податкові новини першими: https://www.facebook.com/TaxUkraine.