Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Верхньому Рогачику обговорили важливі питання

опубліковано 26 лютого 2021 о 09:48

Задля обговорення нагальних питань наповнення місцевого бюджету та ефективного використання наявних резервів, днями начальниця Верхньорогачицької ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Олена Приходько зустрілася з головою Верхньорогачицької територіальної громади Світланою Коротун.

Під час зустрічі йшлося про необхідність проведення спільної роботи зі сплати жителями селища податкового боргу, легалізації підприємницької діяльності та найманої праці, виконання місцевого бюджету тощо. Окремо зупинилися на питанні проведення деклараційної кампанії 2021.

«Декларування доходів – це важливий процес, який поєднує як інтереси держави, так і інтереси суспільства. Це почесний обов’язок громадян країни, в якій вони живуть і працюють. Ми закликаємо громадян Верхньорогачицького району подавати декларацію через Електронний кабінет, який надає можливість платнику податків не лише подавати декларації, а й самостійно контролювати нарахування та сплату податків. Крім цього, в онлайн кабінеті у розділі «ЕК для громадян» створено сервіс «Декларація про майновий стан і доходи», який надає змогу заповнити декларацію та надіслати її до контролюючого органу в електронному вигляді», – зазначила Олена Приходько.

Наприкінці конструктивного діалогу посадовці дійшли згоди, що такі зустрічі проводитимуться і надалі, адже надають можливість податківцям та головам громад окреслити першочергові завдання, висловити своє бачення щодо порушеної проблематики та віднайти шляхи вирішення нагальних питань.