Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про деклараційну кампанію в ефірі радіо «Лепетиха ФМ»

опубліковано 01 березня 2021 о 08:39

Днями в прямому ефірі радіостудії «Лепетиха ФМ» начальник Великолепетиської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Світлана Маленда розповіла громадянам Лепетищини про деклараційну кампанію, яка цьогоріч проходить під гаслом: «Працюй, декларуй, будуй громаду твоєї мрії!».

У своєму виступі податківець повідомила слухачам, хто зобов’язаний подати декларацію, коли доходи не декларуються, як і коли подавати декларацію, які витрати декларуються для отримання податкової знижки. Нагадала про зручність та доцільність, в умовах карантинних обмежень, звітувати в електронному вигляді.

Також начальник Великолепетиської ДПІ закликала мешканців Лепетищини своїм власним прикладом засвідчити високу податкову культуру та сумлінну громадянську позицію під час декларування податків, які надійдуть до місцевого бюджету. Адже податок на доходи фізичних осіб має найбільшу питому вагу у структурі доходів місцевого бюджету.

Окремо посадовець зупинилася на питанні законодавчих змін щодо застосування РРО, внесених Законом України від 01.12.2020 № 1017-IX.

На завершення прямого ефіру Світлана Маленда побажала всім радіослухачам міцного здоров’я та запросила до податкової інспекції для подання декларації про майновий стан і доходи, отримані протягом 2020 року.