Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про декларування доходів на зустрічі з лідером громади Зміївки

опубліковано 02 березня 2021 о 08:19

Нещодавно начальник Бериславської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Валентин Кондратенко провів робочу зустріч з старостою с. Зміївка Миколою Куривчаком з питань координації спільної роботи органів самоврядування та податківців в ході деклараційної кампанії доходів громадян, отриманих у 2020 році.

Під час бесіди податківець зазначив, що найвагомішим джерелом наповнення бюджетів територіальних громад є податок на доходи фізичних осіб. Відповідно, велике значення має якісне проведення деклараційної кампанії. Враховуючи розвиток аграрного сектору економіки регіону, необхідно зосередити увагу на декларуванні доходів, отриманих від продажу власної сільськогосподарської продукції, вирощеної на земельних ділянках (паях), виділених в натурі (на місцевості), сукупний розмір яких перевищує 2 гектари.

Окрім того, йшлося про необхідність належного оформлення найманих працівників та своєчасної сплати податку на доходи фізичних осіб.

Також посадовці розглянули ряд пропозицій щодо подальшої співпраці податкової служби та місцевих органів самоврядування. Староста виявив зацікавленість в проведенні якісного декларування та пообіцяв надавати всебічну допомогу.

Нагадуємо, що кампанія декларування доходів громадян триватиме до 30   квітня поточного року.

Підписуйтесь на офіційну сторінку ДПС у Facebook: https://www.facebook.com/TaxUkraine/ та на телеграм-канал ДПС https://t.me/tax_gov_ua.