Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Скадовські податківці проводять промоакції

опубліковано 01 червня 2021 о 14:48

Працівники Скадовської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі продовжують проводити інформаційно – роз’яснювальні рейди по узбережжю Джарилгацької затоки Чорного моря. Метою таких рейдів є упорядкування обліку бізнесменів, ліквідація незаконної торгівлі та оформлення найманих працівників.

Наразі питання щодо легалізації підприємницької діяльності, трудових відносин і заробітної плати залишаються актуальними. Податки, які справляються з доходів бізнесу та заробітної плати, мають безпосередній вплив на рівень соціального захисту громадян та розвиток територіальних громад і держави в цілому.

Тож під час промоакцій податківці роз’яснюють підприємцям вимоги податкового законодавства щодо ведення бізнесу, належного оформлення трудових відносин, а також виплати заробітної плати не нижче мінімально встановленого законодавством рівня.

Окрім цього, посадовці надають бізнесменам друковану продукцію – листівки та пам’ятки, які знадобляться їм у практичній роботі.

Фахівці Скадовської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі закликають представників бізнесу зайняти відповідальну позицію та дотримуватися норм податкового законодавства, касової дисципліни та вчасно сплачувати податки з отриманих доходів.

 

Спілкуйтесь з податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX».