Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Генічеські бізнесмени спілкувалися з держслужбовцями

опубліковано 03 червня 2021 о 17:00

Днями під головуванням заступника міського голови Генічеська Вадима Васильчука відбулася зустріч з представниками закладів оздоровлення та власниками нерухомості Генічеської міської територіальної громади. Захід відбувся за участі начальниці Генічеської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Тетяни Богодух, начальниці відділу туризму і підприємницької діяльності Тетяни Большакової та представників інших державних установ.

Під час заходу Тетяна Богодух зауважила, що наразі одним із проблемних питань залишається діяльність «тіньових» курортних комплексів, власники яких здійснюють діяльність без належного оформлення підприємницької діяльності та трудових відносин з працівниками.

З метою надання інформаційної допомоги очільниця ДПІ розповіла про порядок реєстрації власної справи, справляння туристичного збору, основні умови проведення перевірок, застосування РРО/ПРРО підприємцями, особливості реалізації підакцизної продукції тощо.

Тетяна Богодух наголосила, що курортний сезон – це період додаткового залучення найманих працівників, тож представникам бізнесу необхідно заздалегідь подбати про офіційне оформлення співробітників та пам’ятати про особливості підробітку неповнолітніх.

Загалом зустріч відбулася у формі конструктивного діалогу. Спікери заходу побажали присутнім вдалого сезону, закликали до взаємодії та спільного розв'язання проблем у разі їх виникнення.

Підписуйтесь на сторінку ДПС України у Facebook та будьте в курсі податкових новацій!