Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Скадовські податківці навчають декларувати право на податкову знижку онлайн

опубліковано 04 червня 2021 о 08:58

Працівники Скадовської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі продовжують надавати платникам податків практичну допомогу щодо формування та подання декларації про майновий стан і доходи для отримання податкової знижки через сервіси Е-кабінету, які працюють 24/7, крім часу, необхідного для технічного обслуговування.

Аби громадяни навчилися подавати звітність в електронному вигляді за допомогою режиму «Введення звітності» приватної частини Електронного кабінету (https://cabinet.tax.gov.ua), у Центрі обслуговування платників Скадовської ДПІ відведене спеціальне робоче місце, під’єднане до мережі Інтернет.

На прохання відвідувачів фахівці ЦОП у доступній формі продемонструють зручність та доступність роботи з електронними сервісами ДПС.

Варто додати, що переваги подання звітності онлайн вже оцінили більшість платників податків Херсонщини. Спілкування в такому форматі обирають тому, що це економія робочого часу бухгалтерів та підприємців, заощадження коштів на придбання бланків звітних документів, уникнення черг під час подання звітності, що неабияк актуально під час пандемії коронавірусу, підтвердження доставки документів, гарантія перевірки звітності на наявність арифметичних помилок, автоматичне оновлення бланків звітних документів, конфіденційність інформації; оперативність її обробки тощо.

Безкоштовно отримати електронний підпис можна в будь-якого Кваліфікованого надавача ЕДП, в тому числі й у підрозділах Інформаційно-довідкового департаменту ДПС. З переліком необхідних документів, розташуванням відділень та порядком отримання ЕДП можна ознайомитись за посиланням: http://acskidd.gov.ua.

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX».