Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Нової Каховки переконують підприємців переходити у «легальну площину»

, опубліковано 04 червня 2021 о 08:43

Фахівці Новокаховської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі постійно проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу серед платників, спрямовану на покращення ситуації на ринку праці та зменшення кількості «трудових нелегалів». Одним із видів такої роботи є відвідування та дослідження об’єктів господарської діяльності.

Нещодавно, у складі робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення, податківці взяли участь у рейді – обстеженні суб’єктів підприємницької діяльності на території місцевого ринку.

Спільно з представниками Новокаховського виконавчого комітету та Пенсійного фонду інспектори податкового відомства відвідали близько 25 суб’єктів господарювання та встановили двох громадян, які займалися підприємницькою діяльністю без державної реєстрації.

З порушниками провели роз’яснювальну роботу з питань необхідності узаконення підприємницької діяльності та сплати податків. Останні, своєю чергою, пообіцяли в найкоротший термін пройти процедуру реєстрації та привести свою діяльність у відповідність до вимог законодавства.  

У податковій інспекції нагадують суб’єктам господарювання усіх форм власності про необхідність дотримання норм чинного законодавства, аби уникнути зайвої сплати штрафних санкцій. Робота в даному напрямку триватиме й надалі.

 

Підпишіться на сторінку Державної податкової служби України у Facebook! Тільки тут найактуальніші податкові новини!