Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Депутати Великолепетиської громади прийняли ставки

, опубліковано 21 липня 2021 о 08:08

Нещодавно під головуванням Великолепетиського селищного голови Максима Колокота відбулася десята позачергова сесія селищної ради. До участі в сесії запрошено начальницю Великолепетиської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Світлану Маленду.

Найбільш важливим пунктом порядку денного було обговорення питання про встановлення місцевих податків на території Великолепетиської селищної ради на 2022 рік. Як відомо, основним джерелом наповнення бюджету є місцеві податки й збори. Відповідно, сумлінно та повною мірою сплачені громадянами податки – це запорука розвинутої й процвітаючої громади.

Депутати установили на території Великолепетиської селищної ради ставки земельного податку, податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, транспортний податок, ставки єдиного податку для фізичних осіб – підприємців, акцизний податок, а також затвердили перелік пільг для фізичних і юридичних осіб.

Під час сесії Світлана Маленда поінформувала присутніх про граничний термін сплати податкових зобов'язань (податку на доходи фізичних осіб і військового збору – 31 липня 2021 року, земельний податок до 29 серпня 2021 року) та наголосила на важливості інформаційно-роз'яснювальної роботи з мешканцями у цьому напрямку.

 

Підпишіться на сторінку Державної податкової служби України у Facebook! Тільки тут найактуальніші податкові новини!