Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Генічеські податківці проведуть виїзні зустрічі

, опубліковано 21 липня 2021 о 08:18

Нещодавно у Генічеську під головуванням міського голови Олександра Тулупова відбулася нарада із представниками органів державної влади та місцевого самоврядування громади, за участі начальниці Генічеської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Тетяни Богодух.

Учасники засідання обговорили формування дохідної частини бюджетів місцевих громад та пошук резервів їх наповнення. Детально зупинилися на питаннях сплати до місцевих бюджетів майнових податків, легалізації діяльності «одноосібників» та курортної діяльності суб’єктів господарювання та мешканців району.

Під час зібрання Тетяна Богодух розповіла - в яких випадках потрібно сплачувати податок на нерухомість, хто звільняється, про строки сплати та можливість проведення звірки з податковою, якщо платник не отримав податкового повідомлення – рішення. Також ознайомила присутніх з особливостями використання РРО/ПРРО підприємцями, подання звітності в електронному вигляді, отримання ліцензій на підакцизну продукцію, сплати туристичного збору та наголосила на необхідності легалізувати діяльність і трудові відносини.

Представники місцевого самоврядування ставили багато запитань, на які отримали повноцінні кваліфіковані відповіді.

За результатами зустрічі прийнято рішення з метою збільшення надходжень до місцевого бюджету провести ряд спільних виїздів податківців і старостів до територіальних громад.

 

Підписуйтеся на офіційні сторінки ДПС України та Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі в соціальних мережах. З нами ви завжди будете в курсі актуальних новин податкового законодавства.