Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Скадовські податківці інформували безробітних

, опубліковано 21 липня 2021 о 08:49

Нещодавно фахівців Скадовської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі спільно з працівниками Пенсійного фонду, як соціальних партнерів, запросили до Скадовської районної філії Херсонського обласного центру.

Податківці взяли участь у семінарі на тему: «Страховий стаж. Порядок набуття та зарахування. Електронні сервіси ПФУ. Легальна праця», який проводили для осіб, які перебувають на обліку як безробітні.

Основна мета заходу − інформування безробітних громадян про легалізацію праці та її вплив на майбутню пенсію, можливості та переваги електронних сервісів Державної податкової служби й Пенсійного фонду України, існуючі системи оподаткування та розмір податків.

Посадовці ознайомили присутніх з умовами добровільної участі у системі загальнообов’язкового державного соціального страхування та розповіли про необхідність легальної зайнятості.

Також представники відомств відповіли на запитання присутніх і надали інформаційні матеріали й номери контактних телефонів для консультування.

 

Підпишіться на сторінку Державної податкової служби України у Facebook! Тільки тут найактуальніші податкові новини!