Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Каховської ДПІ з робочим візитом відвідали Чорноморівку

, опубліковано 08 вересня 2021 о 16:30

Нещодавно начальниця Каховської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Людмила Яремчук у складі робочої групи з питань легалізації доходів Каховської міської територіальної громади здійснила виїзд до села Чорноморівка.

На місці провела зустріч з працівниками Чорноморівського старостинського округу та мешканцями села. Під час заходу говорили про строки сплати податку на нерухоме майно, земельного податку, обов’язковість зазначення правильної нормативно грошової оцінки землі, яка використовується для сільськогосподарського обробітку і не тільки.

Також податківиця нагадала, що на території області триває операція «Урожай-2021». Її метою є виявлення та запобігання використанню схем ухилення від оподаткування суб’єктами, що здійснюють діяльність у галузі сільськогосподарського виробництва, громадянами, які використовують власні земельні ділянки площею понад 2 га або сільгосптехніку для отримання доходу та при цьому не реєструються суб’єктами господарювання й не сплачують відповідні податки, громадянами, які надають власні земельні ділянки в оренду іншим фізичним особам, не зареєстрованим суб’єктами господарювання.

Людмила Яремчук не оминула увагою й актуальні питання щодо податкової амністії, яка стартувала з 01 вересня поточного року та триватиме до 01 вересня 2022 року. Розповіла учасникам бесіди про терміни й умови подання одноразової (спеціальної) декларації та основні моменти, що стосуються даної теми.

На завершення заходу очільниця ДПІ надала контакти для консультацій, у разі виникнення додаткових питань.