Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустрічі з бізнесом задля якісного інформування

, опубліковано 15 вересня 2021 о 16:30

Нещодавно фахівці Чаплинської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі провели зустрічі з фізичними та юридичними особами Присиваської територіальної громади.

На заході були розглянуті питання щодо ознак ризиковості в діяльності підприємства, попередження його збиткової роботи, легалізація трудових відносин з найманими працівниками та заробітної плати. Також роз’яснили про використання PPO у 2021 році, погашення заборгованості з податків та зборів, отримання особистого електронного ключа, подання звітності в електронному вигляді та переваги використання електронного кабінету платника.

Не оминули увагою й актуальну тему одноразового добровільного декларування та нагадали присутнім про основні норми Закону № 1539-ІХ. Ознайомили з прикладом заповнення та подання одноразової (спеціальної) добровільної декларації, що розміщений на вебпорталі ДПС в банері «Одноразове добровільне декларування» за посиланням: https://tax.gov.ua/baneryi/odnorazove-dobrovilne-deklaruvannya.

На завершення зустрічі фахівці Чаплинської ДПІ запевнили, що відкриті для спілкування, завжди готові надати своєчасну та якісну допомогу у вирішенні питань, які виникають у платників. Наповнення бюджету, створення нових робочих місць, своєчасна виплата пенсій і допомоги незахищеним верствам населення – це мета і результат спільної роботи податкової служби та платників податків.

Зустріч пройшла у форматі дієвого діалогу, під час якого платники мали змогу не лише почути корисну інформацію від податківців, а й поділитися досвідом і проблемами, з якими стикається бізнес, та окреслити перспективи розвитку.

Спілкуйтесь з податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX».