Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В Іванівській ДПІ обговорили порядок отримання електронного підпису та добровільне декларування

, опубліковано 16 вересня 2021 о 11:00

Вчора начальниця Іванівської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Віта Романенко провела робочу зустріч з керуючою відділенням ТВ БВ № 10021/0100 філії ХОУ АТ «Ощадбанк» Наталією Прасоловою.

Метою зустрічі було обговорення питань щодо одноразового (спеціального) добровільного декларування та отримання електронного цифрового підпису у відділенні «Ощадбанку» для подання одноразової декларації.

Зокрема, посадовці розглянули особливості відкриття рахунків для розміщення коштів, які декларант задекларує в одноразовій (спеціальний) добровільній декларації; категорії осіб, які мають право подати декларацію та які не мають права стати декларантом; об’єкти оподаткування, ставки податків і терміни сплати податку.

Також керуюча відділення «Ощадбанку» розповіла, що у відділенні «Ощадбанк» громадяни мають можливість отримати ключі електронного цифрового підпису. Процедура їх отримання дуже зручна й швидка. За допомогою згенерованих ключів громадяни матимуть змогу використовувати весь спектр функцій сервісу ДПС «Електронний кабінет», у тому числі для подання одноразової (спеціальної) добровільної декларації.

За результатами зустрічі сторони домовилиcя про співпрацю.

Підпишіться на сторінку Державної податкової служби України у Facebook! Тільки тут найактуальніші податкові новини!