Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Новій Каховці власний бізнес відкрили понад 500 платників податків

, опубліковано 16 вересня 2021 о 12:56

Для розвитку бізнесу в Новій Каховці карантин – не перешкода. Тут із початку року до кола суб’єктів господарювання долучилося 532 нових підприємств і підприємців. Серед них – 463 представники малого бізнесу та 69 юридичних осіб.

Станом на 01 вересня на податковому обліку в Новокаховській ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі перебувають 6248 платників податків.

Переважну більшість із них складають підприємці - фізичні особи – 321 особа або 69% від загальної кількості платників. Решта – 1927 або 31% – це юридичні особи.

Однією зі складових збільшення кількості платників податків є суттєве покращення сервісного обслуговування та впровадження електронних сервісів, які надають можливість подавати звітність не виходячи з дому, перевіряти сплату своїх платежів до бюджету, наявність податкового боргу тощо.

Крім того, отримати консультації з питань оподаткування та фахові поради під час ведення господарської діяльності платники податків можуть безплатно в Центрі обслуговування платників за адресою: м. Нова Каховка, вул. Горького, 11-а. У разі виникнення питань також можна звернутися за номером телефону (05549) 4-52-88.

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX».