Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Іванівські податківці взяли участь у черговому рейді з легалізації праці

, опубліковано 23 лютого 2022 о 11:05

Черговий рейд провели представники Іванівської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі у складі робочої групи з питань легалізації оплати праці та зайнятості населення, погашення заборгованості із заробітної плати, повноти сплати страхових внесків до бюджету Пенсійного фонду України та Фонду соціального страхування України.

Фахівці обстежили 14 об’єктів торгівлі на території Новомиколаївського, Першотравневого та Дружбівського старостинських округів на предмет дотримання трудового законодавства. Під час спілкування з суб’єктами господарювання посадовці акцентували увагу на перевагах офіційного працевлаштування та державних гарантіях, визначених чинним законодавством для працівників, окреслили ризики неформальних трудових відносин та шляхи співпраці, спрямовані на їх подолання й попередження. Порушень, які б стосувалися нелегальної торгівлі або неофіційно працевлаштованих осіб виявлено не було.

Крім того, під час заходу податківці надали підприємцям роз’яснення щодо декларування доходів громадян, отриманих у 2021 році, одноразового (спеціального) добровільного декларування активів громадян, особливостей застосування РРО/ПРРО та подання звітності в електронному вигляді.

Суб’єкти підприємницької діяльності отримали змістовні фахові відповіді податківців на запитання, які їх цікавили, та тематичну друковану продукцію.

 

Спілкуйтеся з податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX».